opvallende trends

Ben jij iemand ie graag meegaat met de verschillende trends? Dan wil je waarschijnlijk ook wel graag weten wat de fashion trends van dit jaar zijn. Wij laten je in dit artikel een aantal fashion trends zien die je dit jaar echt niet over mag slaan!

Neonkleurige fashion

Neonkleur was natuurlijk vorig jaar al een ding, maar ook dit jaar is deze kleur nog steeds aanwezig. Het mooiste hierbij is het wanneer je een opvallende kleur combineert met bijvoorbeeld een zwarte broek of rok. Dit zorgt voor een goed contrast, waardoor alles goed uitkomt, maar zorgt er ook voor dat je zeker gezien wordt!

Stippen, stippen, stippen

Alle stippen verzamelen! Ja hoor, ze mogen weer, de polka dots. Ze waren even uit het straatbeeld verdwenen, maar dit jaar mag je gewoon weer genieten van kledingstukken vol met stippen. Het is een echte fashion trend, want dit was ook tijdens de fashionweek meerdere malen te zien.

Pofmouwen

Deze fashion trend zagen we vorig jaar al, maar gaat ook dit jaar gewoon weer door. En niet alleen bij blouses maar ook zeker bij jurken ga je deze vaker zien. pofmouwen, of ballonmouwen, zijn veel gezien tijdens de fashionweek, dus het is een echte trend.

Van vissershoed naar pastel

Vorig jaar zagen we de vissershoedjes ontzettend veel voorbij komen, en dit jaar zet deze fashion trend zich voort. Wel is er een groot verschil, de hoedjes zijn nu vooral te vinden in pastelkleuren. En dit kan zijn van een citroenachtige kleur tot heel licht beige, en van babyroze tot zachtblauw.

Shiny fashion accessoires

Nog een mooie fashion trend zijn de shiny accessoires waar je helemaal mee los kunt gaan dit jaar! Metallic details zijn helemaal hot dit jaar, zoals bijvoorbeeld een metallic tas. Het zorgt er niet alleen voor dat je gezien wordt, maar geeft je hele outfit in één klap een flinke boost.

Faux leather in iedere kleur

Imitatieleer is er al een paar jaar, maar dit is meestal zwart. De fashion trend van dit moment is dat jouw imitatieleer in elke kleur gedragen mag worden, je kunt het hierbij dus zo gek maken als je zelf wilt. En je hoeft dit niet te beperken tot alleen een jas of een rok. Er zijn namelijk ook pakken, soort jumpsuits, die je aantrekt en heel fashionable is.

Lees ook: Een sportbroekje mag altijd deze zomer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here