sportbroekje

Met al die lekkere temperaturen willen we niet denken aan een dikke joggingbroek. Het sportbroekje daarentegen, komt weer helemaal terug! En wil in de trend van Biz-Leisure, wat eigenlijk niet meer betekent dan een sportief kledingstuk combineren met een chique kledingstuk. Heel simpel, toch?

Verschillende soorten broekjes

Er zijn verschillende sportbroekjes te vinden. Natuurlijk hadden we de fietsbroek al, deze komt dit jaar ook gewoon weer terug, maar daarnaast zijn er nog twee broekjes bijgekomen. Zo hebben we nu ook de basketbal short en het hele korte tennisbroekje. Hierbij is het natuurlijk perfect wanneer je een vintage item weet te scoren van één van de bekende merken, maar wanneer je niet van de vintage bent of er telkens naast grijpt kun je ook een gewoon sportbroekje vinden.

Een sportbroekje als nieuwe denim short

Heb je veel verschillende denim shorts in de kast liggen, en ben je die eigenlijk wel zat? Een sportbroekje kan in dat geval altijd! Groot bijkomend voordeel is natuurlijk dat ze ook nog eens ontzettend comfortabel zitten. Waar een denim short soms straks kan gaan zitten, of de knoop in je buik kan gaan drukken, heb je daar bij een sportbroekje geen last van.

Goede styling

Maar hoe zorg je er nou voor dat je er goed bijloopt, en niet als iemand die op weg is naar de atletiekbaan? Een goede styling zorgt hier zeker voor. Op een sportbroekje kun je het beste een vrouwelijke top of blouse dragen in plaats van een shirt. Qua schoenen kun je dan kiezen voor iets met een lage hak of een sleehakje. Maar wanneer jij gewoon liever een sportbroekje wilt dragen met een top en badslippers kan dat ook, je zal zeker niet de enige zijn die dit doet.

Lees ook: Gehaakte kleding als fashion trend?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here