feestdagen

Iedereen vindt het fijn om er goed uit te zien, daarom kiezen veel vrouwen er ook voor om doordeweeks en in het weekend make-up te gebruiken. Maar als je dat standaard doet, hoe zorg je er dan voor dat je er met de feestdagen net even iets leuker uitziet? Je wilt natuurlijk wel dat je er extra leuk uitziet tijdens een feestdag, nietwaar? In dit artikel vind je daarom tips om ervoor te zorgen dat jij de perfecte look hebt voor de feestdagen.

Het juiste ondergoed

Een perfecte look hebben betekent niet alleen maar mooie make-up aanbrengen, het hele plaatje moet kloppen. En dit plaatje begint bij je ondergoed. Wil je graag je decolleté net iets meer zichtbaar hebben, dan heb je een stevige bh nodig. Maar ook je slip is belangrijk want je wil voorkomen dat je lichaam er in die ene jurk heel raar uitziet met je favoriete slip eronder. De oplossing hiervoor is bijna altijd het gebruik van corrigerend ondergoed. Deze zijn er in veel verschillende uitvoeringen zodat er ook altijd eentje is die perfect bij jou past.

Je kapsel voor de feestdagen

Ook je haar is natuurlijk belangrijk bij het totaalplaatje. Misschien heb je het altijd in een staart of knot, dan is los haar natuurlijk een heel leuk idee. Maar wat denk je van een andere haarkleur? Dit kun je natuurlijk ook gewoon met een haarkleuring doen, zodat het er na een paar keer weer uit is. Daarnaast kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen je haar op te steken, in een visgraatvlecht te doen of een mooie hoge knot te maken.

Denk na over je kleding

Voor de feestdagen mag je best eens een mooie nieuwe jurk kopen, en zeker als je er ook nog eens geweldig uitziet in die jurk. Is er momenteel geen budget voor iets nieuws? Kijk dan je kast eens na, grote kans dat je van gecombineerde kledingstukken ineens een heel nieuwe look creëert. En zo niet, dan heb je misschien nog wel een zus, nichtje of vriendin waar je een jurk van kan lenen?

Vergeet ook vooral de schoenen niet, deze zijn erg belangrijk! Het is goed dat je kiest voor schoenen waar jij de hele dag op kan staan, lopen en dansen maar ze moeten ook bij je outfit passen. Wil je graag hakken aan maar weet je niet of je dat de hele dag volhoudt? Dan kun je er uiteraard ook nog voor kiezen een paar sneakers mee te nemen voor in de avond, als je voeten echt niet meer kunnen.

Perfecte make-up voor de feestdagen

En dan als laatste punt natuurlijk de make-up. Ben je iemand die normaal niet zoveel make-up draagt, dan maakt een beetje mascara en eyeliner al een groot verschil. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen all the way te gaan en ook oogschaduw en lippenstift te gebruiken. Heb je veel verstand van make-up, dan zou je nog een stapje verder kunnen gaan en werkelijk alles uit de kast kunnen trekken.

Naast make-up zijn natuurlijk de accessoires ook belangrijk. Wanneer je veel make-up op hebt is het meestal niet nodig ook nog eens heel veel sieraden te dragen. Je kan dit dus het beste een beetje neutraal houden, omdat het anders al gauw teveel wordt.

Lees ook: De handigste tips om te besparen op de vaste lasten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here