time management

Tijd is kostbaar, dat weet iedereen. Zeker wanneer je aan het werk bent is de tijd die je hebt erg belangrijk want je hebt nou eenmaal te maken met deadlines, afspraken en een volle agenda. Maar als je daarnaast ook nog afspraken hebt die niet werk gerelateerd zijn, het huishouden moet regelen en moet zorgen voor de kinderen kan het goed zijn dat jij de grip op je werk verliest en daardoor geen rust meer hebt in je hoofd. Een cursus time management kan dan uitkomst bieden.

Wat is een cursus time management?

Tijdens deze cursus leer je hoe je weer grip op je werk kunt krijgen maar daarnaast ook kunt zorgen voor meer ontspanning. Dit doe je onder andere door meer controle te hebben, een beter overzicht en meer effectiviteit. Met een cursus time management leer jij door middel van zes verschillende invalshoeken hoe je jouw eigen effectiviteit kunt ontwikkelen.

Goede redenen om deze training te volgen is bijvoorbeeld omdat je meer rust in je hoofd wilt of meer structuur nodig hebt, maar ook wanneer je wilt leren hoe je jouw prioriteiten beter kunt stellen, je beter kunt focussen en plannen. Daarnaast is deze cursus ook zeker geschikt wanneer je grip op je e-mails wilt hebben, wilt leren hoe je toekomt aan grote taken en hoe jij beter om kunt gaan met je agenda.

Werk jij vanuit huis?

Het grootste gedeelte van Nederland werkt tegenwoordig thuis, en dat is voor sommigen behoorlijk omschakelen. Zeker wanneer je ineens ook thuis les moet geven aan de kinderen. Uiteraard heeft thuiswerken zo zijn voordelen, want je hebt geen reistijd meer en kan langer blijven liggen, maar er zitten ook nadelen aan. Zo ben je eerder geneigd tussendoor huishoudelijke taken te gaan doen waardoor je het werk dat je had ingepland voor die dag niet af krijgt. Een training thuiswerken kan dan een uitkomst bieden.

Deze training is speciaal voor organisaties die hun medewerkers graag willen ondersteunen tijdens het thuiswerken, bij alle uitdagingen die hier bij komen kijken. De training zorgt ervoor dat je een heldere structuur krijgt, meer gefocust bent en een betere energie hebt. Ook aan het eind van de dag. Daarnaast krijg je een aantal praktische technieken om ook echt productief te blijven, leer je hoe je eenvoudiger kunt schakelen tussen werk en privé en hoe je aan het eind van je werkdag makkelijker af kunt schakelen. Dit zorgt ervoor dat je werk niet doorloopt in je privéleven en voorkomt dat je ’s avonds om tien uur nog met je laptop op de bank zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here