samenwonen

Je beste vriendin betekent natuurlijk alles voor je, en je kan je geen leven zonder haar voorstellen. Misschien hebben jullie er al weleens over nagedacht samen te gaan wonen, misschien hebben jullie het zelfs al wel besproken. Wij vertellen je in dit artikel waarom samenwonen met je beste vriendin een goede keuze is!

Je bent nooit alleen

Jullie zijn natuurlijk niet altijd thuis, maar je weet wel dat jij je beste vriendin praktisch elke dag wel even ziet. Samenwonen zorgt er dus voor dat jij je minder snel alleen voelt, want je weet dat je beste vriendin er altijd voor je is wanneer je de behoefte hebt aan gezelschap of een goed gesprek.

Samenwonen én je privé kapster

Ook zorgt het samenwonen ervoor dat je altijd je privé kapster in huis hebt wanneer dat nodig is. handig wanneer jij je haar ingevlochten wilt hebben, of je haar toe is aan een nieuwe verfbeurt. Maar ook het samen klaarmaken voor een leuke avond uit wordt op deze manier een stuk leuker.

Kleding delen

Nog een voordeel is dat jullie elkaars kleding kunnen lenen, als jullie dezelfde maat hebben natuurlijk. En dat zorgt ervoor dat je ineens twee complete garderobes tot je beschikking hebt, in plaats van maar eentje.

Samenwonen met een gezellige inrichting

Grote kans dat jullie dezelfde smaak hebben, en dat zorgt er automatisch voor dat jullie inrichting waarschijnlijk heel gezellig gaat worden. Samen shoppen voor jullie huis en alles aankleden op de manier zoals jullie het willen. Heerlijk toch?

Nooit meer alleen drinken

Nooit meer alleen op de bank zitten met een glas wijn en een zielige film op Netflix, want ook dit kunnen jullie nu samen doen! Daarnaast hoeft er ook geen speciale reden meer te zijn om die fles wijn open te trekken, het samenwonen op zich is al een feestje waard!

Geen afspraken meer nodig

Waar je vroeger moest afspreken om elkaar te zien, is dat nu niet meer nodig. Als jullie samenwonen zien jullie elkaar elke dag, zonder dat er een drukke agenda tussenkomt om de boel af te zeggen. Hoe ideaal is dat? En hebben jullie gezamenlijke vrienden? Dan kunnen jullie die ook gezellig uitnodigen!

Samenwonen en samen naar IKEA

Nog zo’n fijn bijkomend voordeel is dat jullie samen naar de IKEA kunnen gaan. Leuke meubels bekijken voor jullie woning, en daarna neerploffen op één van de banken in het restaurant. Heerlijk!

Lees ook: Willen jullie gaan samenwonen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here