happy single

De één vindt het verschrikkelijk om single te zijn, en de ander kiest er bewust voor. Hoe kan het dat het voor de ene persoon zo ontzettend makkelijk is, terwijl de ander liever elke dag op zoek gaat naar de ware en niet langer meer alleen wil zijn? Het is iets wat je jezelf hebt aangeleerd, maar het kan ook heel goed zijn dat je gewoon niet gebonden wilt zijn en alles uit het leven wilt halen. In dit artikel laten wij je een aantal redenen zien waarom jij een happy single zou moeten zijn.

Jij bepaalt wat je doet

Hoe lekker is het als je niet hoeft te overleggen wat er gegeten wordt vanavond, of wat je van het weekend wel of niet kunt gaan doen? Je bepaalt het als happy single tenslotte helemaal zelf. Heb je nog een rest past over van gisteravond? Kan prima als ontbijt. En na een lazy Sunday geen zin om naar de winkel te gaan? Dan trek je toch gewoon een bak ijs uit de vriezer, kan jou het schelen. Maar ook wanneer je vriendin je spontaan nodig heeft of er ineens een spontane borrel voorbij komt kun je daar gewoon heen, zonder eerst te checken of vriendlief dat wel oké vindt.

De helft minder familieverplichtingen als single

Een vergeten verjaardag van een tante komt altijd op de zondag dat jij met een enorme kater in je bed ligt. Ontzettend vervelend natuurlijk! Als single heb je hier gewoon de helft minder last van, omdat je alleen maar rekening hoeft te houden met je eigen familie. En als je dan eens te laat bent, dan is dat maar zo. Bij je eigen familie doe je dat toch sneller als bij je schoonfamilie. Je eigen familie weet immers precies hoe jij bent.

Netflix & Chill als happy single

Tja, dit heeft natuurlijk wel een iets andere betekenis wanneer je alleen bent, maar of dat nou zo erg is? Je hebt het hele bed voor jezelf, kan eten en drinken wat je wilt in bed en je kan je favoriete serie in één stuk doorkijken zonder dat je hoeft te wachten op je partner zodat hij ook mee kan kijken!

Happy single huishouden

Je bent als single minder tijd kwijt aan het huishouden want je hebt minder was en minder vaat, maar ook minder stof en andere viezigheden. Daarnaast maakt het niet uit wanneer je een sloddervos bent; niemand die het ziet!

Zelfbewust en fit

Als single heb je over het algemeen meer tijd om naar de sportschool te gaan, maar daarnaast heb je ook meer motivatie. Want je weet natuurlijk nooit wanneer je de perfecte man tegen het lijf loopt, en dan wil je natuurlijk wel dat je er goed bij loopt. Daarnaast leer je vooral jezelf heel goed kennen als je single bent. Grote kans dus, dat jij precies weet wie je bent, waar jij je goed en minder goed bij voelt en wat je verwacht van het leven.

Lees ook: Een relatie op het werk, hoe pak je dat aan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here