online flirten

Online flirten, het lijkt allemaal zo lekker makkelijk, toch is niets minder waar. Want, hoe versier je nou iemand die je niet of nauwelijks kent, maar waar je misschien wel een hele mooie toekomst mee op gaat bouwen? In dit artikel laten wij je zien hoe je dat aan kunt pakken.

Leer elkaar eerst kennen

Belangrijk is dat je elkaar eerst leert kennen voordat je erop los gaat flirten. Toon oprechte interesse in de ander en begin een goed gesprek met elkaar. Vertel je naam, je werk, hobby’s en andere dingen die je kwijt wilt aan de ander, maar laat de ander ook zijn of haar verhaal doen. Kap het niet af en ga vooral niet te snel!

Maak een compliment

Nadat jullie elkaar hebben leren kennen zou je wel graag willen weten of er misschien wat meer in zit, toch? Maar hoe begin je daarmee? Een compliment doet meestal wonderen en de reactie die je daarop krijgt laat vrijwel altijd wel zien of een flirt zin heeft of niet. Heb je het idee dat het onbegonnen werk is, dan is dat jammer. Maar reageert de ander er positief op, dan zou je voorzichtig kunnen gaan flirten. Ga hierin alleen niet te snel en maak het zeker niet meteen te bont want dan kan de ander alsnog afhaken.

De volgende stap

Zijn jullie klaar voor de volgende stap, dan zouden jullie bijvoorbeeld foto’s naar elkaar kunnen gaan sturen of gaan videobellen. Maar ook hierbij doe je er goed aan niet te snel te gaan. een mooie en intieme foto kan, als het moment daar goed voor is en je het idee hebt dat dit gewaardeerd wordt, maar leg niet alles ‘open en bloot’ op tafel. Meestal zorgt dit er namelijk voor dat je nooit meer iets van de ander hoort.

Wat als het flirten je te snel gaat?

Heb je het idee dat het flirten juist voor jou te snel gaat, dan kun je dat natuurlijk gewoon aangeven. Ben je bijvoorbeeld met een man in gesprek die je maar al te graag foto’s stuurt van zijn penis in allerlei verschillende posities en genomen vanuit verschillende hoeken? Als je dit niet wilt, moet je dat gewoon zeggen maar, wees hierin niet te bot. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen dat je liever wilt ontdekken wat er onder die kleding zit, in plaats van het nu al allemaal te zien op de foto’s.

Lees ook: Tips om alleen op reis te gaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here