vakantieliefde

Jullie hadden het op vakantie ontzettend leuk met elkaar, en hij/zij zorgde er echt voor dat jouw vakantie er eentje werd om nooit meer te vergeten. Maar wat doe je nou precies na die vakantie? Vergeet je je vakantieliefde of probeer je het contact te onderhouden, en zo ja, hoe dan?

Was dit meer dan een vakantieliefde?

Bedenk je eerst eens goed of dit meer was dan alleen een vakantieliefde. Ontstond er een bepaalde chemie tussen jullie, hebben jullie overeenkomsten? Of was het gewoon een lekkere man/vrouw, was het leuk tijdens de vakantie maar gaat het nooit iets serieus worden? Dit is best belangrijk om voor jezelf na te gaan, wil je erachter komen of het verstandig is verder te gaan met deze liefde. Want als jullie totaal geen raakvlakken hebben, waarom zou je er dan mee doorgaan?

Hoe ver woont je liefde bij je vandaan?

Dit is natuurlijk best wel belangrijk want, als je vakantieliefde ergens onderin Italië woont ga je daar toch minder snel heen dan wanneer hij in Frankrijk woont. Dat is immers met de Thalys maar drie uurtjes hier vandaan. Als hij erg ver bij je vandaan woont is het qua afstand niet alleen lastig, maar ook financieel. Een kaartje voor de Thalys kost maar een paar tientjes als je op het juiste moment boekt. Maar moet je telkens naar Amerika toe, dan zit je niet alleen 12 uur in een vliegtuig maar kost het je ook nog eens 600 euro.

En dan… willen jullie verhuizen?

Kijk, wil je dat deze liefde iets serieus is, wordt of blijft dan zou één van de twee uiteindelijk toch ook moeten verhuizen. Willen jullie dit allebei absoluut niet, dan zal een relatie nooit gaan werken. Een lange-afstandsrelatie is misschien voor eventjes leuk, maar uiteindelijk wil je toch thuiskomen bij diegene waar je van houdt, en dat gaat lastig als hij 12 uur bij je vandaan zit.

Verheerlijk je vakantieliefde niet

Op vakantie gaat alles in sneltreinvaart want je hebt maar een aantal dagen vakantie. Als je dan een vakantieliefde hebt, wil je ook zoveel mogelijk met hem/haar doen voordat de vakantie voorbij is. Maar dit kan er ook voor zorgen dat jij je liefde gaat verheerlijken, en hij later (als jij weer thuis bent) ineens niet meer zo leuk blijkt te zijn. een tweede ontmoeting kan dan heel erg tegenvallen, je bent dan immers niet meer op vakantie en ziet ook zijn minpunten.

Lees ook: Met andere singles op vakantie gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here