single

Je hebt er misschien weleens van gehoord; singles die met elkaar als groep op vakantie gaan. Het klinkt ideaal want je bent niet alleen, bent sociaal actief en misschien hou je er nog wel een aantal leuke vriendschappen of zelfs een liefde aan over. Maar is het ook zo leuk als het klinkt, of valt het ontzettend tegen om met andere singles op vakantie te gaan? Wij laten je een aantal punten zien die zéker bijdragen aan een positieve ervaring!

Nieuwe mensen leren kennen

Het klinkt nogal logisch dat je nieuwe mensen ontmoet tijdens een groepsreis voor singles. Toch is dat niet zo vanzelfsprekend. Als je kijkt naar een willekeurige busreis naar Spanje, kan het maar zo zijn dat er een aantal mensen tussen zitten die met helemaal niemand contact hebben tijden de reis. Dit komt omdat ze geen raakvlakken hebben, er is niets dat zij gemeen hebben. Bij een singlesreis is dat natuurlijk anders want, jullie zijn allemaal single. Daarnaast zijn er ook reizen gericht op een bepaalde leeftijd, zodat je altijd met mensen zit die ongeveer jouw leeftijd hebben.

Reiservaringen delen met andere singles

Niet alleen hebben jullie dezelfde reisinteresse maar jullie maken samen ook bijzondere reiservaringen mee, en delen dit ook weer met elkaar. Dit zorgt er automatisch voor dat er een band ontstaan. En ja, soms eindigt dat als vrienden op Facebook, maar ook dat is prima.

Je staat er niet alleen voor

Je hoeft niet alles zelf te regelen of problemen in je eentje op te lossen maar, er is ook genoeg privacy wanneer jij jezelf even terug wilt trekken, en dat is ook fijn. Tijd voor jezelf is belangrijk, juist bij zo’n groepsreis. Daarnaast is er ook altijd begeleiding aanwezig die je kan helpen wanneer niemand anders je kan of wilt helpen. En voel je je niet lekker of is er wat gebeurt? Ook dan kun je terugvallen op de groep, wat erg fijn is.

Samen dingen doen versterkt de band

In je eentje is maar saai, dat weet iedereen, maar wanneer je gezellig met een groep aan het eten bent is het allemaal niet meer zo erg! Bovendien leer je elkaar ook sneller kennen tijdens een goed diner en wie weet ontstaan er ook nog wel vlinders tijdens deze reis. Sowieso is de kans op vlinders in je buik al groter als je op vakantie gaat, maar als je dan ook nog samen op vakantie bent en elkaar leert kennen kan het ineens heel snel gaan.

Lees ook: Wat te doen met je vakantieliefde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here