vriendinnenvakantie

Met vriendinnen op vriendinnenvakantie. Het klinkt allemaal ontzettend leuk en de dingen die jullie besproken hebben samen klinkt stuk voor stuk als een goed plan maar, pakt dit ook zo uit? Vaak is het toch zo dat vrouwen onder elkaar zich snel kunnen gaan irriteren, wat vaak betekent dat je je vooral moet aanpassen, bij alles moet opletten en je af moet kunnen sluiten wanneer dit nodig is.

Het groepsverband is meestal verschrikkelijk

Vrouwen in groepsverband zijn meestal niet de leukste vrouwen, laten we wel wezen. Ze klitten vaak aan elkaar, er ontstaan binnen die groep nog kleine groepjes en dat kan zorgen voor irritaties. Kleine dingen zoals het eten, maar ook grotere dingen zoals de planning van de dag. Ben jij het type dat hier niet goed tegen kan en gewoon direct duidelijkheid wilt? Dan kun je maar beter niet meegaan op een meidenvakantie. Want echt, geloof me, over alles wordt gediscussieerd en iedereen moet het met elkaar eens zijn wil er iets doorgaan.

Vriendinnenvakantie als tweede jeugd

De meeste vriendinnen hebben waarschijnlijk een vaste baan, een man en kinderen en dus is de kans groot dat zij na een uur of tien, misschien elf, niet zoveel meer doen. Maar er zijn er altijd twee in de groep die wél doorgaan, en het liefst elke nacht op stap gaan. Dat kan en mag natuurlijk, en voor één nacht is dat leuk, maar dit betekent wel dat zij dan de volgende dag overdag liggen te slapen terwijl jullie als vriendinnengroep leuke dingen zouden gaan doen. Het beste wat je kan doen is door hun te laten gaan, en met de rest van de groep wel die planning te volgen die jullie bedacht hadden.

Hoe lang gaan jullie weg?

Twijfelen jullie hoe lang jullie weg moeten gaan met de groep? Bedenk je dan dat het beter is te kort te gaan, dan te lang. Wacht echt, te lang op vakantie zijn met je vriendinnen is niet goed voor je humeur, maar ook niet voor de vriendschappen. Onthoud dat een vriendschap echt in een paar minuten over kan zijn, en wanneer jullie te lang met elkaar in één huis door moeten brengen komen die minuten heel snel, heel dichtbij.

Bepaal geldkwesties voor de vriendinnenvakantie

Niemand heeft er iets aan als er eentje in de groep is die zeurt over dat zij een drankje minder had, of een goedkopere lunch. Spreek dus van tevoren samen goed af dat de rekeningen gewoon telkens verdeeld worden tussen jullie. Scheelt een hoop gedoe en is wel zo eerlijk, jullie zijn tenslotte met zijn allen op vakantie.

Lees ook: Wat te doen met je vakantieliefde?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here