streamingsopties

De grootste streamingsdienst op dit moment is Netflix maar het kan natuurlijk maar zo zijn dat je daar ook eens op uitgekeken raakt. Je hebt het idee dat je alle series en iedere film al hebt gezien en dus telkens in herhaling valt. Gelukkig zijn er anno 2020 ontzettend veel andere streamingsopties te bedenken, zodat er altijd wat te kijken is. Welke opties dit allemaal zijn, lees je in dit artikel.

Netflix-waardige streamingsopties

Er zijn een aantal streamingsdiensten die niet onderdoen voor Netflix, waaronder Videoland. Het is een Nederlandse streamingsdienst waar je alle RTL-series en programma’s terug kunt kijken maar er staan ook heel veel buitenlandse series en films op, net als ontzettend veel kinderprogramma’s. Wanneer je een spelshow of serie terug wilt kijken kan dat dus hier, maar er zijn ook series te vinden die exclusief voor Videoland zijn. Een bekend voorbeeld hiervan is Mocro Maffia.

Ook Amazon Prime Video wordt steeds populairder, en dat is ook niet zo gek. Nadeel is dat er geen Nederlandse content op te vinden is, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Verder kun je hier namelijk wel terecht voor allerlei grote series en films. Niet alleen de nieuwste, maar ook juist series die al een paar jaar oud zijn. Daarnaast heeft ook Amazon hun eigen content, die het ook al jaren goed doet.

En dan is er ook nog HBO Max. Een vrij nieuwe streamingsdienst in Nederland met een steeds groter wordend aanbod series en films van Warner Bros. Tussen HBO en Netflix is zelfs een heuse oorlog gaande, want HBO heeft eerder al aangegeven verschillende films en series af te pakken van Netflix.

Kindvriendelijke streamingsdienst

We noemden net Videoland al, waar heel erg veel kinderfilms en series te vinden zijn, onder andere van Telekids en Nickelodeon. Niet alleen nieuwe, maar ook zeker oudere series en films zijn er te vinden. Ook op Netflix zijn erg veel kinderfilms en series te vinden.

Maar daarnaast is er tegenwoordig ook Disney+. Aan de naam is al te lezen wat er te zien is namelijk alleen maar films en series van Disney. De nieuwste films dus, maar ook de echte klassiekers. Uiteraard met Mickey Mouse in de hoofdrol. Disney heeft zelfs belooft vrijwel al hun content online te zetten en te komen met exclusieve content speciaal voor Disney+.

En dan is er ook nog NLZiet. Niet direct een streamingsdienst voor kinderen, maar aangezien je via deze dienst 21 Nederlandse kanalen kunt bekijken zijn ook de kinderprogramma’s beschikbaar. Je kan de verschillende programma’s live kijken, maar je kan ook tot 7 dagen terug kijken. Daarnaast zijn de series van deze kanalen altijd beschikbaar zodat je gewoon kunt bingen.

Lees ook: Je huis aankleden met okergeel en mosgroen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here