cocktailparty

Een cocktail is altijd een goed idee, dus waarom zou je dan geen cocktailparty organiseren? Even gezellig met vrienden een feestje vieren is nooit verkeerd, lijkt me. Hoe je dit het beste kunt organiseren en wat je ervoor nodig hebt om de leukste cocktailparty ooit te geven, lees je in dit artikel!

Zorg voor goede decoratie

Decoratie is op ieder feest belangrijk, dus ook zeker bij een cocktailparty. Het zorgt voor de nodige sfeer en gezelligheid, en wanneer je er een thema aan vastplakt kan iedereen ook nog eens verkleed komen! En de decoratie houdt natuurlijk niet op bij een paar slingers en ballonnen. Dit kun je namelijk nog verder uitbreiden met tafelkleden, kaarsen, servetten, rietjes, bloemen en noem het maar op. Ook bloemen zijn een goed idee, mits dit binnen het thema past natuurlijk. Geef je feest in je eigen huis? Zorg er dan in ieder geval voor dat je genoeg ruimte hebt voor al je gasten. Beschik je over een eigen bar? Dan is dit natuurlijk ideaal. Maar ook wanneer je dat niet hebt kun je prima een feest geven. Organiseer je het feest in de zomer, dan kun je de tuin er ook nog bij betrekken.

Cocktails maken voor je cocktailparty

Wil je lekkere cocktails serveren op het feest, dan heb je daar geen dure bartender voor nodig, dit kun je namelijk prima zelf. Zorg wel voor kwalitatief goede drank, mooie glazen, verschillende cocktailrecepten en de nodige decoratie. Op deze manier is het heel simpel om zelf een aantal lekkere cocktails klaar te maken. En het is hierbij echt niet nodig dat je 20 verschillende cocktails kunt maken, met een paar lekkere is iedereen al tevreden. De beste mixdranken die je kunt gebruiken voor in de cocktails zijn rum, whiskey en gin. Ook zijn een aantal accessoires fijn om bij de hand te hebben. Denk aan een maatbeker, een glas om te mixen en een ijsblokjesmachine. Maar zakken met ijsblokjes kan natuurlijk ook.

Dresscode voor je cocktailparty

Een cocktailparty is natuurlijk helemaal af wanneer er een dresscode bij hoort. Geef je het feest in een bepaald thema, dan is de dresscode natuurlijk heel makkelijk. Zonder thema bepaal jij wat je gasten moeten dragen. Ga je voor casual, sjiek of misschien wel badkleding? Het kan allemaal. Zorg er wel voor dat jij er als gastvrouw op je best uitziet in een kledingstuk dat alle goede punten van je lichaam accentueert.

Lees ook: Hoe houd je jullie relatie gezond?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here