bingewatch

Elke dag komen er nieuwe series bij op de verschillende streamingsdiensten die we in Nederland hebben. En ook die streamingsdiensten worden er steeds meer. Dit betekent dat we meer keuze hebben, wat een voordeel is, maar ook meer keuzestress. Want wat gaan we kijken als we ’s avonds op de bank ploffen, of op zondag de hele dag in bed willen blijven liggen? Wij laten je in dit artikel een aantal bingewatch waardige series zien.

Bingewatch eens een Nederlandse serie!

Natuurlijk, er zijn al redelijk veel Nederlandse series te vinden, maar eerlijk is eerlijk, deze zijn lang niet allemaal even goed. Anne+ is echter een serie, die erg goed in elkaar zit. De serie is ooit begonnen als webserie, maar door zijn populariteit is hij uitgegroeid tot volwaardige serie op Netflix. Het verhaal gaat over Anne, een lesbische twintiger die in Amsterdam woont. Het is een echte feel-good serie met een LHBTI+ verhaal.

Historische drama in Bridgerton

Ben jij het type dat graag kijkt naar dramaseries, en dan het liefst ook nog met historische kostuums? Dan is Bridgerton waarschijnlijk echt iets voor jou. De serie speelt zich af in 1813 en volgt het verhaal van de familie Bridgerton in Londen. De oudste dochter van de familie wordt als debutante voorgesteld aan de koningin en daardoor komt ze terecht in een wereld vol liefde, minnaars en huwelijken. Momenteel staat alleen het eerste seizoen op Netflix, maar een tweede seizoen is al onderweg.

La Casa de Papel

Volgens mij hoeven we niks meer over deze serie te vertellen want hij is ontzettend populair. Maar voor de mensen die hem nog niet kennen, toch een korte uitleg. Deze bingewatch waardige serie gaat over een groep criminelen die samenwerken aan één van de grootste overvallen in de geschiedenis. Onder leiding van ‘de professor’ willen ze niet alleen de Koninklijke Munt stelen, maar ook de Bank van Spanje overvallen.

Bingewatch waardige serie over schaken

The Queen’s Gambit is een heerlijk wegkijkende serie waarin het leven van Beth Harmon verteld wordt. Zij is een schaakwonder dat op jonge leeftijd per toeval met schaken in contact kwam, en nu de ambitie heeft de beste schaker van de wereld te worden. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot, is haar privéleven niet makkelijk en worstelt ze ook nog eens met verschillende verslavingen. De serie speelt zich af tijdens de Koude Oorlog en is gebaseerd op het gelijknamige boek.

Undercover

Een Nederlandse/Vlaamse misdaadserie waarbij een stel agenten undercover gaat om een drugsoperatie te infiltreren. Hierbij komen ze terecht op een camping, waar het brein achter de operatie vaak te vinden is. De serie is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en heeft momenteel twee seizoenen. De grootste acteur hierin is Frank Lammers, die Ferry speelt. Hiervan is kort geleden ook een film van uitgekomen op Netflix.

Lees ook: De tuin klaar maken voor de lente

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here