geld verdienen

Iedereen kent Marktplaats tegenwoordig wel, maar misschien heb je er nog nooit iets op verkocht. Niet zo gek, als je niet weet wat je moet verkopen, waarom zou je er dan aan beginnen? Toch kun je heel makkelijk geld verdienen door op Marktplaats te verkopen. Hoe je dat aan moet pakken? Dat lees je in dit artikel.

Geld verdienen met kleding

Misschien heb je nog wel kleding liggen die je niet meer past of simpelweg niet meer draagt, net als schoenen. Als dit er allemaal nog goed uitziet, kun je dit makkelijk verkopen! Zeker wanneer het ook nog eens een populair merk is, is de kans groot dat je het allemaal zo verkocht hebt. Het zorgt er niet alleen voor dat jij iets extra’s verdient, maar je gaat ook verspilling tegen en maakt iemand anders blij met spullen die jij niet meer gebruikt.

Zorg voor goede foto’s die je zelf hebt gemaakt

Wanneer je iets gaat verkopen doe je er goed aan duidelijke foto’s te maken. Ga geen foto’s van anderen gebruiken, dit staat echt niet professioneel. Bovendien kan een potentiële koper dan niet goed zien wat de staat is van het product.

Geld verdienen door een goede titel

Een goede titel zorgt er zeker voor dat jij sneller producten verkoopt. Als de titel nietszeggend is, gaan mensen er ook niet op klikken. Je moet er dus eigenlijk voor zorgen dat de titel aanspreekt, maar ook duidelijk maakt wat je verkoopt. Verkoop je kleding? Zorg er dan voor dat de maat, de staat van het kledingstuk, het merk en eventuele overige kenmerken in de titel aanwezig zijn.

Ook een advertentietekst is belangrijk

Naast een goede titel is natuurlijk ook de advertentietekst zelf heel belangrijk. Ook hierbij is het weer van belang dat het de koper aan moet spreken, maar je moet daarnaast ook eerlijk zijn. Zijn er gebreken, vermeld deze dan. Probeer daarnaast geen schrijffouten te maken, op die manier kom je serieuzer over.

Denk na over de prijs

Ga niet te hoog zitten met de vraagprijs, maar zorg ervoor dat dit een eerlijke prijs is. Hou er wel rekening mee dat mensen waarschijnlijk gaan bieden, wat ook mag natuurlijk. Hier komt een stukje onderhandeling bij kijken, in de hoop dat jullie uiteindelijk allebei tevreden zijn.

Geld verdienen en producten verkopen

Wil je geld verdienen door producten te verkopen, dan is de kans groot dat dit opgestuurd moet worden. Zorg er dus voor dat je daar even tijd voor vrijmaakt. De verzendkosten in de advertentietekst vermelden is een goed idee, zo weet de koper direct waar hij aan toe is. Het product verstuur je natuurlijk pas wanneer jij het geld binnen hebt op je rekening.

Lees ook: Een thuisblijfvakantie in je bed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here