vaste lasten

Ben je op zoek naar goede aanbieders die alles-in-één pakketten aanbieden? Dan doe je er goed aan een vergelijkingswebsite te gebruiken. Je kan daar namelijk heel makkelijk zien wat er per aanbieder wordt aangeboden, maar daarnaast kun je ze ook met elkaar vergelijken. Heel handig, want op die manier weet jij zeker welke je wel wilt, en welke absoluut niet.

Alle pakketten van aanbieders in een handig overzicht

Het handige aan een website als deze is, dat alles in 1 vergelijken heel erg makkelijk is. je voert om te beginnen je postcode en huisnummer in, om te checken welke aanbieders er op jouw adres mogelijk zijn. Daarna kun je ervoor kiezen de goedkoopste eerst te laten zien, de aanbieder met de hoogste score of degene met het snelste internet. Heb je twee aanbieders gezien die je met elkaar wilt vergelijken? Dan vink je dit aan bij de betreffende aanbieders.

Bekijk de verschillende opties

Als je dan twee aanbieders met elkaar wilt gaan vergelijken zie je verschillende punten. Zo zie je de downloadsnelheid, het aantal televisiezenders, of er een app beschikbaar is, of er Video on Demand is, wat het beltarief is, de contractduur, de eenmalige prijs en de maandprijs. Ook kun je hier zien of er sprake is van een korting. Onder het kopje ‘meer info’ kun je nog meer informatie vinden over de verschillende aanbieders, zoals bijvoorbeeld extra tv-pakket mogelijkheden. Lees ook eens de ervaringen en reviews van alles in 1 aanbieders van andere mensen. Die kun je bijvoorbeeld doen op een onafhankelijke reviewsite als ervaringensite.nl.

Internet en bellen vergelijken

Ook alleen internet en bellen vergelijken is mogelijk. Dit doe je door simpelweg het kopje ‘televisie’ bovenaan uit te schakelen. Je krijgt dan alleen aanbieders te zien die internet en bellen aanbieden. Deze kun je vervolgens ook weer met elkaar vergelijken, net zoals het geval is bij de alles-in-één aanbieders. Onder het kopje ‘meer info’ kun je zien om wat voor internet het gaat, en wat de extra opties zijn.

Lees ook: Geld verdienen door op Marktplaats te verkopen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here