trend

Voor wie dacht dat je helemaal op de hoogte was van de laatste trends, sorry maar je hebt het mis! Er zijn namelijk alweer een aantal nieuwe trends die vooral deze zomer helemaal hot zijn. voor welke trend ga jij? De badslipper, ballon jeans of toch de haarklemmen?

Badslippers zijn een echte trend deze zomer

De badslipper is natuurlijk al een tijdje een trend, maar dan vooral thuis, in je eigen straat en op de camping. Deze zomer mag je echter helemaal losgaan met je badslippers, want ze zijn overal te zien! je hebt natuurlijk hele sportieve badslippers, maar er zijn ook slippers te vinden met een stofje, een leuk kleurtje of een print. Hierdoor zou je ze zelfs onder een rok of jurk kunnen dragen.

Een tas voor aan je pols

Vorig jaar hadden we de micro tas, dit jaar is de trend de bracelet bag. In de micro tas paste natuurlijk al vrijwel niets, maar bij de bracelet bag is dat niet heel veel anders! Waarschijnlijk kan er een beetje muntgeld in en je lippenbalsem, en daar houdt het dan ook mee op. Het is dan ook meer een accessoire dan dat je hem echt als tas kan gebruiken.

Jeans trend; de ballon jeans zijn terug!

In de jaren ’80 waren ze ontzettend populair. Zet een willekeurige zangeres uit de jaren ’80 aan en de kans is groot dat je een ballon jeans in de clip voorbij zit komen. Hier waren de skinny jeans een tijd lang de trend, maar daar komt nu dus verandering in. De ballon jeans zijn ideaal te combineren met elke kledingstijl, en daarom zou iedereen er eentje in zijn kast moeten hebben hangen!

Klem je haar vast met XL haarklemmen

Ook de haarklemmen die we veel in de negentiger jaren zagen, zijn weer helemaal een trend. Ideaal om je haar goed mee vast te zetten deze zomer, maar natuurlijk ook geweldig als fashion item. Je kan er alle kanten mee op, en dat zorgt ervoor dat ze heel veelzijdig zijn.

De sokken in sandalen trend

Nee, hiermee bedoelen we niet dat je eindelijk met je witte sportsokken in die lelijke sandalen mag stappen. Deze trend is misschien een beetje raar, maar sokken in sandalen mogen deze zomer wel. Kies hierbij dan wel voor sokken en sandalen die echt gezien mogen worden.

Lees ook: Tips om jouw cellulite te verminderen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here