dameshorloge

Er zijn erg veel merken die horloges in hun assortiment hebben, van goedkopere merken tot hele dure merken. Door al deze verschillende merken is het lastig te kiezen uit duizenden verschillende horloges. Welke past er bij je, welke vind je fijn zitten en welke kleur staat het beste bij de rest van je outfit? En dan heb je nog niet eens nagedacht over het type horloge. Ga je voor een analoog, de digitale versie of voor een smartwatch?

Wat is er populair?

Op dit moment zijn vooral de minimalistische horloge dames erg populair, en deze zijn dan ook bij veel verschillende merken te vinden. Ook de smartwatches zien we steeds vaker, maar meer als verlengstuk van je smartphone en niet echt als horloge. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een speciaal horloge kun je tegenwoordig veel vinden. Denk bijvoorbeeld aan een waterdicht horloge voor als je gaat sporten of zwemmen. Er zijn waterdichte horloges te vinden met een waterdichtheid van 1 of 3 Bar, maar ook van 20 of zelfs 30 Bar.

Een horloge voor elke gelegenheid

Heb jij binnenkort een feest en ben je nog op zoek naar een mooi en stijlvol horloge dat perfect bij je outfit past? Doordat er zo veel keuze is, is de kans groot dat je jouw ideale horloge direct vindt. Door heel eenvoudig te zoeken op kleur bijvoorbeeld. Maar je kunt ook op merk zoeken, of op materiaal of grootte. Dit is erg fijn, zeker wanneer je op zoek bent naar een wat kleiner horloge, of juist voor een bepaald merk wilt gaan.

Lees ook: voor welke trend ga jij deze zomer?

Fanatieke sporter

Ben jij een erg fanatieke sporter en vind je het lastig een goed horloge te vinden dat tegen een stootje kan, waterdicht is, verschillende handige functies heeft én er ook nog een stijlvol uitziet? Dan zijn de Garmin dames horloges echt iets voor jou, want die hebben waarschijnlijk alles waar je naar op zoek bent.

Neem nou de Garmin Fenix 6S Pro Solar. Een ontzettend mooi en stijlvol horloge dat verkrijgbaar is in het beige, zwart en grijs. De kast is van kunststof met een rubberen band en heeft een diameter van 42 mm. Het is een smartwatch die werkt met Android 4.0 en hoger, of iOS 10.0 en hoger en beschikt over een bluetooth, wifi en NFC functie. Het display is altijd in full colour en je kan het horloge opladen door middel van zonlicht. Verder geeft hij de uren, minuten en seconden aan, beschikt hij over meerdere tijdzones, een kalender, alarm, timer en stopwatch.

Echter is dat nog niet alles. Hij beschikt ook over GPS waardoor hij routes kan registreren, kan navigeren, de afstanden aangeven, routes ophalen, kaarten downloaden en je kan Google Maps gebruiken. Ook is er een hartslagmeter aanwezig, net als een activity tracker, calorieteller, een monitor voor je slaap, hydratatie, zuurstof en zwangerschap, een menstruatie cyclus volgsysteem, is er een virtuele partner of tegenstander beschikbaar en zijn er verschillende functies voor diverse sporten zoals hardlopen, zwemmen en outdoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here