opvallende trends

Er zijn natuurlijk heel veel fashion trends te vinden voor dit jaar, en een aantal hebben we ook al besproken. Maar wat zijn nou de meest opvallende trends van dit jaar? Wij laten er een aantal zien die er zeker tussenuit springen. Durf jij het aan?

Opvallende beha trend

Waar je eerder je lingerie verborgen hield voor de buitenwereld, mag je dat dit jaar gewoon laten zien! Er is namelijk een opvallende beha trend die jaar, waarbij je beha gewoon gedragen kan worden als een shirt of blouse, bovenop een rok of broek. Combineer bijvoorbeeld een satijnen beha met een simpele rok, of draag hem onder een blazer, het liefst oversized.

De hotpants mogen ook weer

Ook de hotpants zijn weer helemaal terug. We hadden het eerder al over de sportbroekjes, maar ook denim shorts mogen gewoon weer dit jaar. Ook tijdens de wat koudere dagen kun je deze gewoon dragen, in combinatie met een panty bijvoorbeeld.

Opvallende trenchcoats

Een trenchcoat is eigenlijk tijdloos, ieder jaar komt deze jas wel weer voorbij. Wat er dit jaar zo opvallend is, is dat er vooral wordt gespeeld met het silhouet, de kleur en het motief. Zo kun je gaan voor een heel opvallend exemplaar, maar ook voor een klassieker al dan niet met een twist.

Semi-transparant het leven door

Wil je niet dat iedereen je beha zomaar kan zien, dan is deze opvallende trend misschien wel iets voor jou. Je kan hierbij denken aan een doorschijnend shirt waar je dan een opvallende beha onder draagt, of een doorschijnende jurk of body waarbij je net genoeg aan de verbeelding over laat. Op deze manier kun je spelen met het tonen van je huid en net genoeg laten zien, op een chique manier.

Het opvallende bermuda-pak

Een pak is sowieso al een trend, en zeker wanneer deze eigenlijk een paar maten te groot is. Maar in de zomer wil je natuurlijk wel iets luchtigere kleding aan, en daarom zijn er nu pakken te verkrijgen met een korte broek. Deze kan net over je knieën vallen, of net erboven.

Uitverkoop

Het kan zeer interessant zijn om even te wachten met je aankopen. Op het moment dat de sale of uitverkoop start dan is de kleding vaak tegen een veel lagere prijs te koop. Vrijwel elke winkel heeft een sale om het half jaar.

Lees ook: De fashion trends van 2020

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here