perfecte ring

Wil jij je vriendin graag een mooie ring geven voor haar verjaardag of jullie jubileum, of wil je haar ten huwelijk vragen? Dan kan het uitzoeken van een ring nog een behoorlijke klus zijn. Als het goed is weet jij precies wat ze mooi vindt maar, er is zoveel keus dat het heel erg lastig kan zijn de juiste ring te kiezen. Ga je voor zilver of toch voor goud? En hoe opvallend wil je dat de ring is?

Ga voor een mooie gouden ring

Een gouden ring dames is perfect wanneer jij je geliefde wilt verrassen. Een ring van goud is klassiek, past bij iedere stijl en is heel eenvoudig te combineren. Maar niet elke gouden ring is hetzelfde. Zo is er naast gewoon goud ook geelgoud, roségoud en witgoud verkrijgbaar, en wanneer je op zoek bent naar een echt unieke ring kun je ook kiezen voor een bicolor ring.

Maar dat is nog niet alles! Je kunt natuurlijk kiezen voor een 14-Karaats gouden ring zonder al te veel toevoegingen, maar wil je nou toch graag iets bijzonders, dan is dat ook zeker mogelijk. Zo kun je kiezen voor een ring met een hanger, of kun je gaan voor zirkonia. Er zijn veel verschillende ringen te verkrijgen met zirkonia, van een simpele ring met één zirkonia tot een ring met een bloem van zirkonia of een ring die hier volledig mee is ingelegd.

Toch liever een diamanten ring?

Het kan maar zo zijn dat jij of je geliefde zirkonia niet zo mooi vindt. Als je dan toch graag iets opvallends wilt, is een diamanten ring natuurlijk een heel goed idee. Ook hierbij heb je weer veel verschillende keuzes, wat het lastig kan maken voor je. Je kan daarom het beste beginnen met de keuze te maken voor welk materiaal je gaat. Kies je voor witgoud, geelgoud of toch rosé? Wanneer je dit voor jezelf bepaald hebt is de keuze wellicht al iets makkelijker.

Vind je het echter nog steeds lastig een keuze te maken, dan zou je ook naar het budget kunnen kijken. De ringen hebben allemaal diamanten, maar deze diamanten zijn er in verschillende groottes. Hoe groter de steen, hoe duurder de ring is. Ook het aantal stenen is bepalend voor de prijs. Een ring met één diamant is klassiek en elegant, maar als je graag wat meer stenen hebt kun je natuurlijk ook kiezen voor een ring met een rij diamanten. En wanneer je vriendin graag van aparte en ietwat drukke ringen houdt, kun je uiteraard ook kiezen voor een ring met diamanten en een saffier of smaragd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here