trends 2020

Ben jij een echte beautylover, dan wil je ook graag weten wat er speelt op het gebied van trends. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben we handig overzicht voor je gemaakt, met alle trends die dit jaar helemaal hot zijn. welke trend is jouw favoriet?

Glitters all over

Ken je de HBO-serie Euphoria? Deze serie is een heuse inspiratie geweest voor deze trend, met als effect dat je dit jaar helemaal las kan gaan met veel glitters en felle oogmake-up. Veel glitters betekent niet meteen dat het ook duidelijk zichtbaar is en in allerlei verschillende kleuren te zien moet zijn, juist ook een subtiele sparkle kan dit jaar. Maar ben jij het type dat de trends liever letterlijk neemt, dan zit je ook goed met een overdosis aan glitters. Dit zien we niet alleen bij de oogmake-up overigens. Ook highlighters, lipsticks en verschillende kleuren nagellak met glitters zijn hierbij favoriet.

Back to the 00’s

Had jij ook altijd minstens drie verschillende soorten glossy lipsticks in je tas vroeger? Vorig jaar zagen we deze trend ook al voorbij komen, en die gaat dit jaar onverminderd door. Wil je meegaan met de trends, dan zijn glossy lippen een heel goed idee! Het maakt hierbij niet uit of je voor kleur gaat, of het liever bij transparant houdt. Het mag allemaal!

Tijdloze trends

Als je dan van alle trends van de afgelopen jaren één trend op moet noemen die nu nog steeds als trend gezien mag worden, dan zijn het wel de smokey eyes. Ook dit jaar kunnen we hier gewoon mee doorgaan. Wel met een klein verschil; waar je eerder de klassieke zwarte versie toepaste op je ogen, ga je dit jaar voor een meer subtiele look. Dit houdt vooral in dat je voor tinten als koper, bruin en brons kan kiezen, zodat je een zachte en warme look krijgt.

De moderne jaren ’80

Neonkleuren waren in de jaren ’80 immens populair en zijn nu weer helemaal terug! We zien deze trend ook in de modewereld, dus heel gek is het niet, dat je deze ook op het gebied van beauty veel zal gaan zien. felle kleuren, neon eyeliner en oogleden vol met de meest uiteenlopende, sprekende kleuren.

Natuurlijke trends

Al die felle kleuren, glitters en glossy lippen zijn natuurlijk heel erg leuk en zorgen echt voor een mooi effect, maar als je meer van natuurlijke looks houdt zit je met deze trend helemaal goed. Bij deze trend wordt de nadruk namelijk gelijk op natuurlijke beauty, dus weinig tot helemaal geen make-up. Niks geen uitbundige kleuren, glitters of glossy lippen maar juist een verzorgde huid, nude kleurige lippen en eventueel een lichtroze blush.

Wenkbrauwen die gezien mogen worden

Ook dit jaar zijn opvallende wenkbrauwen nog steeds een trend. Je kan ervoor kiezen je wenkbrauwen in een opvallende hoek te epileren, maar ook grote wenkbrauwen die geaccentueerd worden mogen er zeker zijn.

Lees ook: Acrylnagels; alles wat je erover moet weten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here