succesvol zakenvrouw

Iedere vrouw heeft items die onmisbaar voor haar zijn. maar als jij je als zakelijke vrouw altijd netjes moet kleden, kunnen die items nog weleens afwijken. Daarom laten wij je vandaag een aantal items zien die echt onmisbaar zijn voor de zakelijke vrouw.

Ga voor zakelijk zwart

Pumps zijn natuurlijk een must wanneer je een zakenvrouw bent, maar een echt onmisbaar item zijn dan wel zwarte pumps. Een mooi klassiek en basic model waar je prima op kan lopen. Past vrijwel overal bij! Zorg er wel voor dat de hak niet te laag is, maar ook zeker niet te hoog!

De zakelijke vrouw met een laptoptas

Als jij dagelijks je laptop mee moet nemen naar de zaak is het verstandig hier een goede tas voor aan te schaffen. De laptoptas moet natuurlijk verzorgd zijn, maar daarnaast ook mooi. Kies hiebij voor een effen, leren laptoptas die niet versleten is. Sommige tassen hebben dit tegenwoordig standaard, maar het kan ervoor zorgen dat je outfit er al snel onverzorgd uitziet, en dat wil je natuurlijk niet. Daarnaast doe je er ook goed aan dat je geen tas koopt die te duur is.

Een corrigerende jurk en kokerrok als basis

Een corrigerende jurk kan ervoor zorgen dat alles net even wat netter en strakker zit. Bovendien, als jij een strakke jurk aan hebt met een corrigerende jurk eronder, is je navel minder zichtbaar. Daarnaast is een kokerrok echt een basisitem, die iedere zakelijke vrouw in de kast moet hebben. Kies hierbij voor een hoog model, maar niet te hoog want dan kan het gaan knellen als je gaat zitten. Heb je een buikje die je graag verbergt? Kies dan voor een effen, dikke stof. Kies er daarnaast voor dat je geen print op de rok hebt; dit kan ervoor zorgen dat het ordinair wordt.

De haren van een zakelijke vrouw

Je haren los laten staat natuurlijk heel erg vrouwelijk. Maar als jij als zakelijke vrouw vaak gaat lunchen of dineren met klanten, kan dit nog weleens voor problemen zorgen. Zorg er daarom voor dat je altijd een elastiekje bij je hebt zodat je je haren in een staart kan doen of op kan steken voordat je naar je afspraak toe gaat.

Lees ook: Hoe word jij succesvol als zakenvrouw?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here