teambuilding met je bedrijf

Nu we allemaal weer meer op kantoor kunnen gaan werken en feesten weer mogelijk zijn, is het wellicht een goed idee een leuke dag te organiseren voor je bedrijf. Niet alleen is dit goed voor de onderlinge connecties, maar ook voor de werksfeer. In dit artikel lees je dan ook een aantal leuke tips om te gaan doen met je bedrijf.

Een actief uitje voor alle werknemers

Wil je graag iets actiefs doen en aan de teamspirit werken, dan zijn er genoeg mogelijkheden te bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een escape room, een Wie is de Mol of Hunted uitje, karten, golfen of een Gps-tocht. Op deze manier moet iedereen met elkaar samenwerken en nadenken over bepaalde strategieën. Daarnaast is het ook nog ontzettend leuke om zulke uitjes samen te doen, want het zijn uitjes die je normaal gesproken misschien niet zou doen.

Daarnaast zijn er ook meerdere plekken in Nederland te vinden waar je allemaal verschillende activiteiten kunt doen samen, zoals de stormbaan, handboogschieten, een klimwand beklimmen of ondergrondse opdrachten uitvoeren in het donker.

Bedrijfsuitje in de zomer

Wil je een bedrijfsuitje in de zomer organiseren, dan is de kans groot dat het erg warm is die dag. Een goed idee is het dan ook om iets te regelen in de buurt van het water, zodat er ook verschillende wateractiviteiten gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsuitje Eindhoven, bij Aquabest. Hier kun je niet alleen diverse buitenactiviteiten organiseren, maar ook een pubquiz regelen, net als een lekkere borrel of een uitgebreide barbecue voor het hele team. Er zijn veel verschillende mogelijkheden dus de kans is groot dat er ook activiteiten mogelijk zijn die perfect bij jouw team passen.

Workshops volgen met je bedrijf

Doe je het liever iets rustiger aan, maar wil je wel zorgen voor een leuke dag? Dan kun je ook altijd nog kiezen voor het volgen van één of meerdere workshops. Denk aan een creatieve workshop zoals het bouwen van een megavlieger of een circus workshop, of het volgen van een culinaire workshop. Hierbij gaan jullie als team aan de slag in de keuken om de meest lekkere gerechten klaar te maken.

Bedrijfsfeest organiseren

Ga je liever voor een bedrijfsfeestje in plaats van een uitje, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Het grote voordeel hierbij is dat iedereen zichzelf is en ongedwongen een avond plezier kan hebben met lekker eten en goede muziek. Dit kan uiteraard heel klein en intiem wanneer het team niet zo groot is, maar ook heel uitbundig wanneer je dit wilt. En geef je het feest aan het water, dan kan dit ook nog doorgetrokken worden naar buiten. Vooral in de zomer is dit echt heel erg lekker. Uiteraard mogen verschillende soorten drank en lekkere hapjes niet ontbreken, dus wanneer je dit wilt, is dat ook zeker mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here