Slapen moet een feestje zijn, zeker voor kinderen. Dat lukt pas echt goed in een knus huisjesbed. Zo’n bed ligt niet alleen heerlijk, maar biedt ook extra speel- of opbergruimte wanneer je dat nodig hebt.

Een steigerhouten huisjesbed is een droom om in te slapen. Kinderen voelen zich er heerlijk geborgen in en kunnen tijdens het spelen in zo’n bed hun fantasie de vrije loop laten. Het is op die manier een bed en speelplek in één.

Veelzijdig materiaal

De mooiste huisjesbedden worden gemaakt van steigerhout. Deze houtsoort heeft een stoer en robuust uiterlijk. Dat komt omdat het hout is dat in feite al een leven achter de rug heeft: het is eerder gebruikt als steigerplank. Dat geeft een steigerhouten kinderbed pas echt karakter. Het is overigens ook bijzonder sterk en heeft niet veel onderhoud nodig om mooi te blijven. Ideaal als je kind een echte wildebras is.

Steigerhout is enorm veelzijdig. Je kunt er leuke huisjesbedden van maken, maar bijvoorbeeld ook een mooie houten hoogslaper. Het allerleukste bed combineert beiden: een hoogslaper en huisjesbed in een.

Extra opbergruimte

Zo’n steigerhouten kinderbed is niet alleen fijn om in te spelen of te slapen, maar het biedt ook een hoop opbergruimte. Handig om speelgoed of andere spullen in op te bergen zodat die niet door de kamer gaan zwerven. Een houten hoogslaper kan ook ruimte bieden voor een speel- of knutselplekje onder de slaapruimte. Een bureautje op de onderste verdieping geeft daarnaast een mooie plek om huiswerk te maken. Er past in plaats daarvan ook een tweede matras, waardoor er makkelijk een vriendje of vriendinnetje kan blijven slapen. Een hoogslaper is daardoor ideaal voor op een kleine kamer waar alle ruimte goed benut moet worden, maar komt ook op een grotere slaapkamer prachtig tot zijn recht.

Het bed dat bij jouw kind past

Ieder kind is anders en stelt andere eisen aan zijn of haar slaapkamer. Een kind dat houdt van tekenen heeft veel aan een bureautje onder het bed, terwijl een kind met een wilde fantasie zich helemaal kan uitleven in een huisjesbed. Als je zelf een idee hebt voor het bed van je kleine kun je terecht bij een specialist op het gebied van houten kinderbedden. Zo’n expert kijkt samen met jou naar je ontwerp en denkt bij elke stap met je mee. Ideaal als je geen standaard bed wilt, maar je kind wilt laten slapen in een echt uniek huisje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here