nieuwe

Elk jaar komen er nieuwe auto’s op de markt. Veel zijn er tegenwoordig elektrisch, maar er komen ook nog steeds veel brandstofauto’s in de showroom te staan. In dit artikel vertellen we je welke nieuwe auto’s je onder andere kunt verwachten dit jaar.

Drie toppers

Laten we beginnen met drie automerken waar veel mensen waarschijnlijk naar uitkijken; de Peugeot 308, DS 4 en de Opel Astra. Alle drie al flink op leeftijd, maar zo populair dat er gewoon weer een nieuwe versie van gemaakt is. Wel worden vooral de Peugeot en Opel Astra anders dan hun oudere modellen. Wat betreft de DS 4 moet deze wel anders, de vorige versie is namelijk nog gemaakt onder Citroën, iets wat nu al tijden niet meer het geval is. DS 4 is tegenwoordig dan ook een los merk. Elektrische versies hoeven we van deze drie auto’s overigens niet te verwachten, maar een plug-in hybride wél.

De nieuwe Nissan Qashqai

Nissan is niet heel erg gericht op de Europese markt, en zal dat in de aankomende jaren ook niet gaan doen. Wel is er een vervolg van de Qashqai aangekondigd, wat natuurlijk hun verkooptopper is. Deze nieuwe versie staat op een geheel nieuw platform, heeft verschillende mild-hybrid benzinemotoren maar ook een elektrisch aangedreven versie; de Qashqai met e-Power. Dit is een elektrische aandrijving, maar dan wel met stroomvoorziening door een brandstofmotor.

Toyota Yaris Cross

Deze cross-over kan er maar zo voor zorgen dat dit een echte verkooptopper gaat worden in 2021. De Yaris Cross heeft namelijk een hybride aandrijving en een opvallend uiterlijk, wat twee belangrijke punten zijn waar mensen tegenwoordig hun nieuwe auto op uitzoeken. Het is een grote broer van de Yaris, en past perfect bij de rest van de autofamilie.

De nieuwe Renault

Ook Renault komt dit jaar met een nieuwe auto, en wel een SUV met schuine daklijnen. De Arkana heeft dezelfde basis als de Clio en Captur, en is dan ook de grotere broer van de Captur. Hij heeft een standaard R.S. Line-aankleding en heeft hoogstwaarschijnlijk een plug-in hybride E-Tech-versie is de toekomst.

Lees ook: Zo kun jij een webshop starten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here