i love you kaart

Een kaartje sturen is nog steeds een goede manier om iemand te laten weten dat je aan haar denkt. Maar zelfs als je zelf een vrouw bent, kan het nog best lastig zijn om een kaartje te vinden voor je beste vriendin. Want om nu weer met een kaartje met katten erop aan te komen, daar is de lol wel van af. Gelukkig zijn er voor heel wat situaties leuke kaarten op de markt. Je hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit. Tegenwoordig kies je voor iedere gelegenheid de mooiste kaarten voor iedere vrouw vanuit je luie stoel.

Kaarten voor vrouwen

Er kunnen verschillende redenen zijn om je beste vriendin een kaartje te sturen. Bijvoorbeeld omdat ze jarig is, of omdat je haar juist een hart onder de riem wilt steken omdat ze in het ziekenhuis ligt. Voor iedere gelegenheid is er wel een reden om een kaartje te sturen. Vroeger moest je daarvoor naar de winkel en had je keuze uit allerlei kaarten in een rek. Maar tegenwoordig is het assortiment toch wel een stuk groter. Is er niets leuks bij dat echt bij je vriendin past? Geen paniek. Door online kaarten maken kun je zelf je kaartje zo samenstellen, dat deze precies bij de ontvanger past.

Stel: je wilt je vriendin feliciteren met haar verjaardag of omdat ze net ondernemer is geworden. In zo’n geval stuur je natuurlijk een mooie felicitatiekaart om deze mijlpaal te vieren. Met haar bedrijfsnaam, natuurlijk. Laat aan haar weten dat je haar steunt en dat je trots bent op haar prestaties. Door een kaartje te sturen maak je van een kleine moeite een groot gebaar.

Kaartjes personaliseren

Het kan nog best lastig zijn om een mooi kaartje te vinden dat echt bij de interesses van je vriendin past. Want voorgedrukte kaarten sluiten niet altijd bij de interesses van de ontvanger aan. Dan is het beter om een kaartje op maat te maken. Bijvoorbeeld als ze lid is van de toneelvereniging. Maak een kaartje met een foto van haar laatste optreden, zodat je laat zien dat je weet wat de ontvanger belangrijk vindt in haar leven.

Op het kaartje plaats je vervolgens een persoonlijke boodschap. Deze boodschap kun je online al invullen, zodat je niet meer met remover in de weer hoeft als je een schrijffoutje hebt gemaakt. Daarna vul je het adres in en de bezorgdatum. Daarna komt de kaart vanzelf op de juiste datum bij de ontvanger aan.

Foto’s en decoratie

Bij het online kaarten maken kun je zelf kiezen wat je op je wenskaart zet. Bijvoorbeeld een foto van die fantastische vakantie in Italië of een leuke, pakkende tekst. Of je voegt andere leuke decoratie toe, zodat het geheel er feestelijk uitziet. Daardoor maak je de kaart echt persoonlijk en laat je zien dat je er werk van gemaakt hebt. Een persoonlijk kaartje doet het om die reden altijd goed. Door een persoonlijke kaart te maken, kies je echt de beste kaart voor iedere vrouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here