Ben je onlangs ten huwelijk gevraagd of heb je zelf de ‘stoute schoenen’ aangetrokken? Dan zal je vroeg of laat gaan beginnen met het organiseren van de bruiloft. Zo zal je een geschikte datum gaan uitzoeken wanneer de trouwerij gehouden gaat worden. Het voorjaar en de zomer zijn mooie maanden om een bruiloft te houden. Ook zijn deze maanden ideaal als je je bruiloft buiten wil vieren. Je zou bijvoorbeeld voor een buitenlocatie kunnen denken aan het strand, in een kasteeltuin of op een boot.

Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen. Ook het uitkiezen van trouwringen mag hierbij zeker niet vergeten worden. Er zijn veel verschillende stijlen en metalen om uit te kiezen.

Opvallende trouwringen

Ben je zoek naar een trouwring die opvalt? Dan zijn exclusieve trouwringen de juiste keuze! Bij deze ringen voeren de diamanten de boventoon. Deze exclusieve trouwringen zijn rijkelijk bezet met schitterende geslepen diamanten. Deze edelstenen hebben een mooi vuur. Het licht dat invalt toont een prachtige kleurpalet van rood, oranje, geel, groen, blauw en violet.

Persoonlijke trouwringen

Zoek je echt een persoonlijke ring? Dan zijn trouwringen vingerafdruk misschien wel wat je zoekt. Op jouw ring wordt de afdruk van je geliefde geplaatst en op de ring van je partner komt jouw vingerafdruk. Persoonlijker kan bijna niet. Daarbij kun je kiezen of je de afdruk aan de buitenzijde of binnenzijde van de ring laat plaatsen.

Fairgold trouwringen

Ben je een liefhebber van een goud? Maar wil je een gouden ring die op een eerlijke manier en verantwoorde manier is gemaakt? Dan zijn fairtrade trouwringen een goede keuze. Fairgold is gerecycled goud. Het is goud van bijvoorbeeld oude sieraden dat omgesmolten wordt tot een gedeeltelijk of geheel nieuwe gouden ring. Dit heeft als voordeel dat er geen rechten van mensen geschonden worden en de natuur niet door delving werkzaamheden wordt belast.

Zwarte trouwringen

Ben je op zoek naar een unieke ring? Dan zijn zirkonium trouwringen misschien wel wat je zoekt. Deze hebben een zwarte kleur en zijn mooi te combineren met lichte materialen als witgoud. Ook zijn er uitvoeringen waar briljanten aan zijn toegevoegd die net nog iets extra’s aan de ring geven.

Bijzondere Trouwringen

Ben je op zoek naar een speciale ring? Voor een ruime collectie aan bijzondere trouwringen kun je eens kijkje nemen op de website van Bijzondere trouwringen. Deze ringen worden handmatig gemaakt door een echte goudsmid. Bijzondere trouwringen heeft twee locaties in Veenhuizen en Amersfoort waar je de collectie kunt bekijken en je persoonlijke wensen kunt bespreken. Voor trouwringen Amersfoort dien je vooraf een afspraak te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here