jonge vrouw met zonnebril

Wanneer de zon weer vanachter de wolken komt in het voorjaar, is er maar 1 ding. Naar buiten en van de zon genieten, met een trendy zonnebril op je hoofd. Ga je voor een pilotenbril, een oversized model of kies je een seventies model? Welk model je ook kiest, je wilt graag een zonnebril die past bij jouw persoonlijkheid.

Een mannen zonnebril of een zonnebril voor dames?

Je vraagt je misschien af, zit er verschil tussen een zonnebril voor mannen of eentje voor vrouwen? Ja zeker, een zonnebril dames is vaak smaller dan een heren zonnebril. Over het algemeen geldt dat de omtrek van een vrouwenhoofd minder breed dan dat van een mannenhoofd. Daarom zijn zonnebrillen voor vrouwen vaak smaller en zal een mannenmodel te los zitten. En ondanks het dat fijn is om soms even een zonnebril van je vriendje te lenen is het niet de bedoeling dat je zonnebril te los zit. Eveneens is het vervelend als de bril te strak zit, dat kan je niet alleen een afdruk van de brillenpoten je hoofd opleveren, maar ook vervelende hoofdpijn.

Een zonnebril die past bij jou

Een zonnebril is natuurlijk nodig om je ogen tegen felle uv-straling te beschermen, maar vormt ook een onmisbaar mode accessoire tijdens de zomermaanden. Een zonnebril moet dan dus ook passen bij jouw persoonlijkheid. Wil jij het liefst een grote zonnebril dragen die een statement maakt of kies je een klein model waardoor je niet opvalt? Wat voor zonnebril je ook kiest, hij gaat overal mee naar toe.  Je draagt hem tijdens een dagje op het strand, een citytrip of naar een zakenlunch. Daarnaast zet je pas echt je look op de kaart als je gaat voor een bril van één van de bekende designers. Niet alleen de bril, maar ook het merk zegt namelijk iets over je karakter en lifestyle. Denk bijvoorbeeld aan een Oakley zonnebril, een zonnebril van Dolce & Gabbana of Gucci.

De trends op gebied van zonnebril

Naast een bril die bij je past wil je ook een trendy bril. Wat zijn de trends die je dit jaar ziet? Zoals altijd blijven de aviator modellen enorm populair. Ze beschikken over grote glazen die je ogen goed beschermen. Daarnaast zijn de Wayfarer-glazen ook erg populair. Wil eens iets anders dan anders? Kies dan voor een zonnebril zonder randen of met een opvallend printje of vorm. Wat je ook kiest, schaf een zonnebril aan waar je gelukkig van wordt én die goed beschermt tegen de zon. Zo kan je gemakkelijk een paar uurtjes genieten van de zon op een terrasje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here