vrouw met oorbellen

Het is alweer bijna de 14e, Valentijnsdag. Voor de één louter commercieel, voor de ander een belangrijke dag. Een dag om je liefde uit te spreken, te laten zien hoeveel je om iemand geeft of juist samen iets leuks te gaan doen. Het draait bij Valentijnsdag namelijk niet alleen maar om cadeaus, al is dat de laatste jaren wel steeds meer naar de voorgrond gegaan.

Samen iets ondernemen

Zijn jullie niet zo van de cadeaus, dan kunnen jullie op Valentijnsdag ook samen iets leuk gaan doen. Normaliter zou je kunnen kiezen voor een etentje buiten de deur, maar met de huidige coronamaatregelen kan dat dit jaar helaas niet. Wel is het bij vrijwel ieder restaurant mogelijk eten te bestellen. Je zou er dus voor kunnen kiezen eten te bestellen bij jullie favoriete restaurant, thuis de kaarsen aan te steken en een lekker muziekje op te zetten en samen te genieten van jullie avond. Om het nog specialer te maken trekken jullie dan natuurlijk ook jullie mooiste kleding aan.

Is het overdag lekker weer? Ga dan samen een boswandeling maken, of naar een ander mooi natuurgebied. Even je verstand uitschakelen en genieten van het moment samen. Van de rust, de natuur, het samenzijn en even niet bezig hoeven zijn met werk. Afhankelijk van waar je woont kun je ook nog dieren tegenkomen! Na afloop is er misschien wel een restaurant in de buurt waar het mogelijk is drinken of eten af te halen.

Kies het perfecte cadeau

Liever toch wel een cadeau regelen? Zorg dan voor iets speciaals. Weet je dat je vriendin al heel lang een AirFryer wil hebben, of iets anders voor in huis? Dan zou je dat uiteraard voor haar kunnen kopen. Echter is dit niet heel erg romantisch. Sieraden daarentegen, doen het vrijwel altijd goed. Ook als je vriendin al veel sieraden heeft is dit nog leuk, want zo kan ze haar sieraden afwisselen.

Wil je nou echt een bijzonder sieraard geven aan je geliefde, kies dan voor mooie edelsteen oorbellen. Deze oorbellen zijn verkrijgbaar in het zilver en in het goud, maar ook in het witgoud, roségoud, staal, plated en bicolor. Dit stelt je dus in staat oorbellen te kopen die bij haar andere sieraden passen. Draagt ze voornamelijk zilver, kies dan nu ook voor zilver. Doe je dit niet, bijvoorbeeld omdat je gouden oorbellen mooier vindt, dan loop je het risico dat zij ze vervolgens bijna niet draagt, omdat ze niet van zilver zijn. Zorg er dus vooral voor dat ze bij haar andere sieraden passen. Op die manier weet je vrijwel zeker dat je een perfect Valentijns cadeau in handen hebt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here