Hoewel het natuurlijk helemaal aan jou is om te bepalen wanneer je welke sieraden draagt, kiezen veel mensen ervoor om de meest bijzondere stukken alleen tijdens specifieke aangelegenheden te dragen. Zo vallen de sieraden extra op, en blijven ze in een goede staat. Wellicht vraag je je af: wat zijn nu de ideale aangelegenheden voor het dragen van je allermooiste sieraden? Hier kun je aan denken!

Verjaardag

Als je jarig bent, sta je natuurlijk in het middelpunt van belangstelling. Daarom is het zo leuk om er op die dag op je best uit te zien! Draag de outfit waarin je je het mooist voelt. Maar draag daarbij ook zeker je favoriete sieraden. Een gouden ketting bijvoorbeeld, als perfecte match bij je verdere look. Een ketting springt direct in het oog, wat het zo’n geweldige optie maakt. Maar uiteraard zijn er ook subtielere sieraden te vinden in een feestelijk jasje. Draag jij je mooiste creolen goud bij de viering van je verjaardag? Een plaatje is het absoluut.

Jubileum

Of het nu op je werk of in de persoonlijke sfeer is: een jubileum mag best gevierd worden. Het is immers een bijzondere gebeurtenis! Sta daar absoluut bij stil – een reden voor een feestje mag er altijd zijn. Daarbij is het wel zo leuk om je mooi aan te kleden. En ook weer je fraaiste sieraden te dragen! Goud past goed bij zo’n feestelijke dag, dat blijven we benadrukken. Doe bijvoorbeeld je bijzondere oorbellen in, die je ooit hebt aangeschaft of die je juist hebt gekregen binnen de familie. Zulke sieraden vertellen een verhaal.

Uitreiking

Van een diploma-uitreiking tot het ontvangen van een onderscheiding op je werk: ook een uitreiking is zo’n uniek moment in het leven. Misschien moet je zelfs een woordje doen voor een publiek, zoals in dergelijke situaties vaak gebruikelijk is. Hier passen speciale sieraden natuurlijk uitstekend bij. Wellicht kun je zelfs iets dragen met een symbolische waarde. Heb je bij je vroegere diploma-uitreiking bijvoorbeeld een sieraad gekregen? Draag het dan opnieuw tijdens verdere uitreikingen in je leven. Zo kun je extra stilstaan bij je prestaties.

Feestdagen

Pasen, kerst, oudjaarsavond of een andere feestdag: meerdere keren per jaar komen we samen om te vieren, vaak met familie of vrienden. Met name tijdens de feestdagen in december is het gebruikelijk om je op je mooist aan te kleden. Maar wat ons betreft kan dat eigenlijk net zo goed tijdens de verdere feestdagen in het jaar! Maak er iets spectaculairs van, als jij je daar goed bij voelt. Van lange hangers in de oren tot sierlijke armbanden om de pols, je kunt verschillende sieraden dragen.

Zomaar

Tot slot willen we je meegeven dat je je bijzondere sieraden natuurlijk kunt dragen wanneer jij maar wilt! Als je ze gewoon zomaar wilt dragen, moet je dat lekker doen. Het is immers ook jammer als er nauwelijks plezier wordt beleefd aan een sieraad. Ze zijn er om met trots te worden gedragen door de gelukkige eigenaar!